Livestream Glory 51 – Badr Hari – Hesdy Gerges

Livestream Badr Hari – Hesdy Gerges

Alternatieve livestream

Bekijk hier de live stream van Badr Hari – Hesdy Gerges, de Glory 51 wedstrijd tussen de twee toppers van het boksen. De wedstrijd Glory 51 wordt gehouden in Rotterdam in Ahoy, dus zorg dat je online de wedstrijd kunt kijken en alles kunt meevolgen. Je hoeft niks te missen van het boksen tussen Badr Hari en hesdy Gerges, nu al dé wedstrijd van het jaar tussen de twee toppers. Zo kun je de hele avond kijken naar de Glory 51, omdat boksen nou eenmaal een geweldige sport is!

‘Glory 51 – Bad Blood’ met Badr vs Hesdy

Het gala dat op 3 maart 2018 plaatsvindt in Ahoy Rotterdam is het 51e grote kickboksgala dat Glory Kickboxing organiseert. Dit evenement staat grotendeels in het teken van de comeback van één van de grootste namen uit de kickbokswereld: Badr Hari.

Livestream Badr vs Hesdy bij Ziggo Sport Totaal

In Nederland zijn de uitzendrechten van de kickboksgala’s van Glory Kickboxing in handen van Ziggo Sport Totaal (tv en livestream). Zij zenden ook het evenement Glory 51 – Ahoy Rotterdam live op tv uit, met als slotwedstrijd het gevecht ‘Badr vs Hesdy’. Het hoofdprogramma is te zien op Ziggo Sport (kanaal 14).

 

 

0 Comments

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2022 Gouw productions

 

Log in with your credentials

Forgot your details?

All for Joomla All for Webmasters