VVSB – Roda Live Stream KNVB Beker

VVSB – Roda Live Stream KNVB Beker. Bekijk hier de wedstrijd tussen VVSB en Roda JC, de match van de achtste finales van de KNVB beker. De twee ploegen nemen het tegen elkaar op op 21 december 2017 vanaf 18:30 uur, dus zorg dat je erbij bent! Het is voor een plek in de kwartfinales van de KNVB beker, die hoef je niet te missen! Het is de cupfighter VVSB die het opneemt tegen de mannen van Roda JC, die in een dipje zitten. Het beloofd dus een spannende wedstrijd te gaan worden, dus mis niks van de wedstrijd!

Gratis KNVB beker wedstrijden live kijken

Bekijk hier de KNVB beker wedstrijd tussen VVSB en roda JC, de match van 21 decemebr vanaf 18:30 uur. Klik op de link hierboven om de stream te bekijk die wij uitzenden, met Nederlands commentaar.

 

 Livestream VVSB – Roda JC. Bekijk hier de live stream van de wedstrijd tussen de mannen van VVSB, de cupfighters en de mannen van Roda JC die gespeeld wordt in de KNVB Beker. De match wordt gespeeld op 21 december 2017 in het Stadion van VVSB. Mis niks van de wedstrijd die om 18:30 uur zal beginnen. Je kunt de Livestream VVSB – Roda JC via je tablet, mobiel, laptop of ander device gratis kijken met Nederlands commentaar en in HD kwaliteit. Mis niks van de match tussen VVSB en Roda JC en bekijk de wedstrijd hier online! De live stream tussen de mannen van VVSB, de cupfighters en de mannen van Roda JC is ook te bekijken vanuit het buitenland, zodat je niks hoeft te missen van je favoriete club! VVSB staat momenteel vijfde in de KNVB Beker . Roda JC bezet een tiende plek in de competitie. Het zal een spannende match worden die je via de livestream online niet mag missen!”*

0 Comments

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2022 Gouw productions

 

Log in with your credentials

Forgot your details?

All for Joomla All for Webmasters