livestream Serious Request – Het Glazen Huis 2017

livestream Serious Request – Het Glazen Huis 2017. Bekijk hier de live stream van Serious Request 2017, met onder andere de mannen en vrouw in een glazen huis in Apeldoorn. Dit jaar wordt er weer geld ingezameld voor het goede doel. Je kunt de mannen en vrouw de hele dag, 24/7 volgen via de webcams, camera’s en gewoon via telefoon, televisie en internet. Wil je een live stream de hele dag bekijken, of wil je live radio luisteren van Serious Request, dan ben je hier op het goede adres!

Live Stream van het Glazen huis bekijk je hier

3FM Serious Request 2017 is de veertiende editie van 3FM Serious Request, een jaarlijks terugkerende actie van de Nederlandse radiozender 3FM waarbij geld wordt ingezameld voor een stille ramp. Gaststad van deze editie is Apeldoorn. Het is de eerste editie die in de provincie Gelderland wordt gehouden. Op 4 juli 2017 werd bekendgemaakt dat het geld, dat met deze editie wordt opgehaald, ingezet zal worden voor het herenigen van verscheurde families in rampgebieden.

Mis niks van de live stream van Serious Request, en bekijk alles van de hele week geld inzamelen voor het goede doel hier gratis online!

3FM live Stream hier!

De Live Stream van 3FM kun je hier bekijken, dus zorg dat je niks hoeft te missen en bekijk alles van 3FM hier gratis en voor niets online!

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2022 Gouw productions

 

Log in with your credentials

Forgot your details?

All for Joomla All for Webmasters