Olympische Spelen live stream

Olympische Spelen live stream

Alternatieve livestream

Kijk hier gratis naar alle sportuitzendingen van de Olympische Spelen 2018. alle matches en races die we in de Olympische Winterspelen PyeongChang 2018 terug kunnen vinden zijn dus gratis en live te volgen via deze pagina. De sporten die in deze serie van de winterspelen zijn onder andere:

Olympische Sporten winterspelen 2018

Biatlon (11)
Curling (3)
IJshockey (2)
Rodelen (4)
Schaatssporten
Kunstrijden (5)
Schaatsen (14)
Shorttrack (8)
Skisporten
Alpineskiën (11)
Freestyleskiën (10)
Langlaufen (12)
Noordse combinatie (3)
Schansspringen (4)
Snowboarden (10)
Sleesporten
Bobsleeën (3)
Skeleton (2)

 

Olympische Spelen live stream

De Olympische winterspelen PyeongChang 2018 worden gespeeld van 9 tot 25 februari 2018.

De Olympische Winterspelen van 2018, officieel bekend als de XXIII Olympische Winterspelen. Algemeen bekend als PyeongChang 2018, is een doorlopend internationaal multisportevenement in Pyeongchang, Zuid-Korea. Pyeongchang werd geselecteerd als gaststad in juli 2011, tijdens de 123e IOC-sessie in Durban, Zuid-Afrika. Het is de eerste keer dat Zuid-Korea de Olympische Winterspelen organiseert, en de tweede Olympische Spelen in het land. De Olympische Zomerspelen 1988 in Seoul zijn daarin de eerste.

De Olympische Winterspelen lopen van 9 tot 25 februari 2018. Hierbij worden bepaalde evenementen gehouden op 8 en 9 februari 2018 voorafgaand aan de openingsceremonie. De spellen bevatten 102 evenementen in vijftien sportdisciplines, waaronder de toevoeging van big air snowboarden, massaschaatsen, mixed doubles curling en mixed team alpine skiën tot het Winter Olympic-programma. 2.952 atleten van 92 Nationale Olympische Comités staan ​​gepland om te concurreren, waaronder het debuut van Ecuador, Eritrea, Kosovo, Maleisië, Nigeria en Singapore.

De aanloop naar deze Spelen was onderdeel van de aanhoudende spanningen tussen Noord-Korea en de Verenigde Staten. Uiteindelijk werden de Verenigde Staten opzij geschoven en Zuid-Korea en Noord-Korea regelden hun geschillen en kwamen overeen samen maart te marcheren tijdens de openingsceremonie en een verenigd hockeyteam voor dames te strijden. Aan deze bewegingen werd tegemoet gekomen door Zuid-Koreaanse critici die geloofden dat het land de Spelen gebruikte als een platform voor pro-Noord-Koreaanse sentimenten.

Samenvatting dag 2 Olympische winterspelen PyeongChang 2018

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2022 Gouw productions

 

Log in with your credentials

Forgot your details?

All for Joomla All for Webmasters