Livestream Nederland – Rusland WK Volleybal 2018

[clappr media=”http://31.14.141.221/lifestyle/dZEGEZG543/playlist.m3u8″ poster=”http://www.sport-nieuws.eu/wp-content/uploads/2018/07/Poster.png” width=”900″]

KLIK HIER VOOR DE LIVE STREAM!!!

Bekijk hier de live stream van de wedstrijd tussen Nederland en Rusland op het WK Volleyball 2018 in Italië en Bulgarije. Mis niks van deze spannende wedstrijd van 21 september 2018 in Milaan, die start om 17:00 uur. Je kunt de hele wedstrijd live volgen via de live stream hierboven door juist op de link te klikken en door te gaan naar de stream. Nederland overleefde een zware poule in ronde 1 en gaat vol zelfvertrouwen naar de volgende poule, namelijk in de wedstrijd tegen Rusland. In Milaan wordt er om 17:00 uur begonnen aan deze eerste ronde twee wedstrijd.

Gratis WK Volleybal 21 september 2018 Nederland – Rusland

Oranje neemt het op tegen Rusland in deze tweede wedstrijd. Rusland wist al gemakkelijk door de eerste ronde te komen en is dus ook een zware tegenstander voor Nederland. Echter, heeft Oranje al weten te winnen van Brazilië, wat één van de grote kanshebbers was voor de eindzege op dit wereldkampioenschap Volleybal. Ook won Nederland van Frankrijk op het WK hier in ITalë. Zorg dat je niks mist van de live stream Nederland – Rusland en bekijk gratis en voor niets online!

0 Comments

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2022 Gouw productions

 

Log in with your credentials

Forgot your details?

All for Joomla All for Webmasters