Strade Bianche Live Stream 2018

Livestream Strade Bianche 2018

Alternatieve livestream

Livestream Strade Bianche 2018 – 3 maart gratis online. Bekijk hier de live stream van de Eerste Italiaanse wielerklassieker van het kalenderjaar en het wielerseizoen. Het is de Strade Bianche, altijd een bijzondere rit voor alle wielrenners. Helaas niet live op televisie te zien bij Sporza, waardoor je het online zal moeten bekijken. Zorg dat je niks hoeft te missen van Livestream Strade Bianche 2018 – 3 maart gratis online en bekijk de Italiaanse ronde gratis en voor niets online bij ons op de website. Het is de twaalfde editie van de Wielerwedstrijd Strade Bianche, dus een zeer speciale voor ons als live stream kijkers en ook voor de renners. Deze fameuze wedstrijd heeft een grandioos parcours, waarin veel ‘gravel roads’ zijn opgenomen. De Strade Bianche 2018 is live op tv te zien en online per livestream te volgen. De Strade Bianche is in 2018 een onderdeel van de UCI World Tour.

Live uitgezonden ook door Sporza

De Strade Bianche is live te zien bij Eurosport en bij de Vlaamse publieke omroep VRT (Sporza). Oorspronkelijk was het de bedoeling dat deze wedstrijd in 2018 in de lage landen alleen maar live op tv zou worden uitgezonden door Eurosport. Zij hadden immers een exclusief tv-contract getekend voor de wedstrijden van het Italiaanse organisatiebureau RCS. Later heeft Sporza (VRT) echter alsnog een sublicentie gekocht, zodat deze wedstrijd ook door hen live kan worden uitgezonden.

Hoe laat begint de uitzending van Eurosport?

Om 14:00 uur zal de uitzending beginnen op Eurosport. Zo hoef je niks te missen van de Strade Bianche en kun je live gratis online de gehele wedstrijd volgen! Zorg dat je klaar zit en bekijk hoe de sterren van NEderland en België het opnemen tegen de Italianen in deze ijzere kou op de wegen!

strade-bianche-live-stream

0 Comments

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2022 Gouw productions

 

Log in with your credentials

Forgot your details?

All for Joomla All for Webmasters