Darts live stream

Mis niks van het darten vandaag op tv: wij bieden je de gratis live stream van de dartswedstrijden van vandaag. Bekijk hier de gratis live stream van het darts van vandaag. Via RTL kun je de darts niet meer kijken, aangezien zij de rechten voor het darten niet meer hebben. RTL Darts is dus niet meer. Om niks te missen van het volle darts programma van vandaag, bekijk je hier de gratis online live stream. Zo hoef je niet per se het abonnement bij ViaPlay te hebben. Wij bieden jou immers de darts online live stream, waardoor je de topsport gratis kan volgen. Elke worp van jouw favoriete dartsspelers te wereld zie je hier. Alle spannende dartswedstrijden vandaag op tv bekijk je hier. Bekijk hier gratis de livestream darts!

WK darts live stream

Het WK darts is hét evenement waar elke liefhebber elk jaar weer naar uitkijkt. Om het Online WK Darts te bekijken, kun je naar onze live streams van de online darts kijken. Het WK darts vindt – zoals je waarschijnlijk wel weet – plaats vanaf het midden van december tot na de jaarwisseling. Al je favoriete darters kun je volgen via onze wk darts live stream wedstrijden. Deze wedstrijden kun je immers niet meer volgen via RTL 7: RTL 7 darts live is immers niet meer. De zender heeft immers voor het eerst in tientallen jaren geen rechten van de darts, waardoor zij de topsport niet langer mogen uitzenden. 

De rechten van de darts zijn verkocht aan ViaPlay: een abonnement is nu nodig om de darts te kunnen bekijken. WK Darts live kijken kan dus enkel via een abonnement. Wil je dit niet? Dan kun je ook de PDC darts live kijken op bijvoorbeeld de BBC of een andere buitenlandse zender. Maar… Dan heb je geen commentaren van bijvoorbeeld Frank Visschraper en Jacques Nieuwlaat. En wat is een WK Darts zonder deze bekende stemmen? Zij doen al jarenlang het commentaar van de darts en de sport is niet hetzelfde zonder hun commentaren. Maar… Je kan hun commentaren wel verkrijgen via onze gratis online live stream van de darts. Het WK darts 2022 / 2023 is het volgende grote darts toernooi. Het programma hiervan kun je hierboven raadplegen.

Overzicht toernooien live stream darts

In de PDC worden verschillende toernooien gespeeld. De Premier League en het WK darts ken je vast wel, want dit zijn de meest bekende PDC-toernooien. Bij de World Matchplay en de Grand Slam spelen daarnaast ook nog eens landen tegen elkaar. Hierdoor speel je voor je land en niet voor je persoonlijke titels. Een overzicht van alle toernooien in de PDC vind je hieronder:

 • William Hill World Championship
 • UK Open
 • World Matchplay
 • Champions League of Darts
 • The Masters
 • World Grand Prix
 • PDC World Youth Championship
 • European Championship
 • World Cup of Darts
 • Grand Slam of Darts
 • Premier League Darts
 • Players Championship Finals

Livestream Michael van Gerwen dartswedstrijden

Als je denkt aan de darts, dan denk je waarschijnlijk aan onze topdarter Michael van Gerwen: dé meest populaire darter op dit moment. Zijn live streams zijn dan ook niet te missen. Wij zenden alle wedstrijden van de nummer 1 van de wereld hier live uit. De live stream van MVG, Mighty Mike oftewel Michael van Gerwen kun je hier live bekijken!

Prijzengeld Darts 2022 / 2023

Dat topdarters veel geld kunnen verdienen, wist je vast al. Maar wist je dat er dit jaar een totale prijzenpot van maar liefst 2.5 miljoen pond is? Zo krijgt de winnaar een half miljoen pond en de verliezend finalist gaat met 200.000 pond naar huis. De halve finalisten ontvangen 100.000 pond en de kwartfinalisten krijgen hier de helft van. Zelfs als je er al uit gaat in de allereerste ronde, ontvang je een bedrag van 7.500 pond. In de tweede ronde ontvang je 15.000 pond, in de derde 25.000 pond en in de vierde ronde maar liefst 35.000 pond!

Wij zenden op deze pagina alle dartswedstrijden ter wereld uit: bekijk hier de live stream! Een korte oplijsting: de World Matchplay, de Premier League, de Masters, het WK en EK darts én natuurlijk alle wedstrijden in Ahoy. Hier bekijk je met Nederlands commentaar elke wedstrijd live. Bekijk dus de live stream van de wedstrijden van het darts live gratis en online!

Darten op TV vandaag

EK’s, World Matchplays, WK’s: het hele jaar door kun je dartswedstrijden volgen. Je kent vast en zeker de Premier League. Er zijn echter voor de echte liefhebbers ook allerlei te volgen kleinere vloertoernooien. Het overzicht van het darten op TV vandaag zie je hier. Door dit programma weet je precies wanneer je over moet schakelen naar de live stream van de darts.

Het programma darts vandaag bestaat uit wedstrijden met populaire Nederlandse darters: spannende wedstrijden, dus! Voor de wedstrijden van de PDC darts live hebben we natuurlijk ook livestreams: alle darts volg je hier. De wedstrijden van de PDC darts zijn zeer populair: populairder dan wedstrijden van andere dartsbonden. Veel meer mensen willen dan ook naar de live streams van de PDC darts kijken. Klassiekers met toppers als James Wade en Peter Wright en ‘onze’ Michael van Gerwen vullen je avond via onze gratis online live stream. Je kent deze mannen vast wel, met hun jarenlange ervaring en vele fans. Vanavond darts op TV kijken? Dat kan! Via ons programma zie je precies wanneer welke dartswedstrijd gespeeld wordt. Zo weet je exact wanneer je naar onze gratis live stream van de darts vandaag moet kijken!

Programma darts vandaag

Het speelschema van alle wedstrijden die je vandaag op TV kunt bekijken, vind je in onze programma van het darts vandaag. Al deze wedstrijden kun je uiteraard ook bekijken via onze darts live streams.

Darts Masters 2022 Darts Masters 2022

Londen

Alexandra Palace Arena,

PDC darts live

In 1993 werd de BDO opgericht, waar de bekendste darter van Nederland zijn successen behaalde. We hebben het natuurlijk over Raymond van Barneveld. Als je spreekt over Darts Live Stream, spreek je eigenlijk gewoonweg over de bekende PDC dartswedstrijden. Ook deze wedstrijden kun je live online bekijken. Raymond van Barneveld won hier maar liefst vijf (!) wereldtitels. Hierna maakte hij de overstap naar de PDC. Waarom? Wel, bij de PDC kun je veel meer geld verdienen. De live streams van de PDC worden namelijk véél vaker bekijken. Ook bekende namen als Stephan Bunting, Steve Beaton, Ted Hankey en Jelle Klaassen maakten de overstap van BDO naar PDC. De PDC darts live streams worden dan ook veel vaker bekeken.

TO DO PDC Order of Merit 2021 / 2022

De Order of Merit: je ranglijst van de darters. Waar staan onze Nederlandse favorieten? Dat zie je in deze lijst! Onze Mighty Mike staat – zoals je wel verwacht had – helemaal bovenaan de lijst. Wij bepalen onze prioriteiten op vlak van live streams van de darts op basis van deze lijst. Bekijk dus de live stream darts hier op basis van de lijst hieronder!

PositionNameValue
1Michael van Gerwen£1,675,000
2Peter Wright£965,000
3Gerwyn Price£830,750
4Rob Cross£588,000
5Michael Smith£564,250
6Daryl Gurney£478,750
7Nathan Aspinall£475,250
8James Wade£453,750
9Gary Anderson£448,000
10Ian White£397,000

Live darts stream gratis

ViaPlay heeft op dit moment de rechten van de darts. Daarom kun je de live stream darts gratis niet meer zien via RTL: je moet daadwerkelijk een abonnement afsluiten bij ViaPlay. Zo kun je via hun live stream naar elke wedstrijd kijken. Maar helaas… Hier moet je voor betalen. Via allerlei internationale zenders – denk aan de BBC – kun je darts live streams gratis bekijken. Maar helaas heb je dan niet de bekende Nederlandse commentaren en moet je het doen met buitenlands commentaar. Jacques en Frank op RTL zul je dus moeten missen. Wij hebben daarom een overzicht gemaakt van de live streams van het darten! Hierdoor kun je hier meteen zien welke aanbieders het darten uitzenden. Live darten kijken doe je via het overzicht van darts live streams van ons!

darts live stream

Dartsprogramma 2022 kalender

Maar.. welke dartswedstrijd wordt er nu precies op welke datum gehouden? Er zijn er immers zoveel! Wil je darten kijken op tv? Bekijk dan hier de dartsprogramma 2022 kalender! Hier zie je het overzicht van het dartsprogramma van vandaag, vanavond en de rest van het jaar. Je kan de livestream darts gratis bekijken. Je kan perfect zien waar je welke wedstrijd live en gratis kunt volgen. Zet de live darts stream wedstrijden in je agenda en geniet elke avond van darts op je tablet, mobiel of laptop via de live stream tv darts. Zo hebben we streams van YouTube waar ViaPlay soms de wedstrijden gratis uit gaat zenden, maar ook live tv stream van darts dat je online kunt bekijken. Live darten kijken doe je bij ons via een overzicht van de streams!

Januari
Ladbrokes Masters28-jan-22
Februari
Cazoo Premier League Night 13-feb-22
Players Championship 15-feb-22
Players Championship 26-feb-22
Cazoo Premier League Night 210-feb-22
ET2, ET3 Tour Card Holder Qualifiers11-feb-22
Players Championship 312-feb-22
Players Championship 413-feb-22
Cazoo Premier League Night 317-feb-22
Unicorn Development Tour 1-218-feb-22
Unicorn Development Tour 3-419-feb-22
Unicorn Development Tour 520-feb-22
Cazoo Premier League Night 424-feb-22
International Darts Open (ET1)25-feb-22
Maart
Cazoo Premier League Night 53-mrt-22
Cazoo UK Open4-mrt-22
Cazoo Premier League Night 610-mrt-22
German Darts Championship (ET2)11-mrt-22
Women’s Series 1-212-mrt-22
Women’s Series 3-413-mrt-22
Cazoo Premier League Night 717-mrt-22
ET4, ET5 Tour Card Holder Qualifiers18-mrt-22
Players Championship 519-mrt-22
Players Championship 620-mrt-22
Cazoo Premier League Night 824-mrt-22
Belgian Darts Championship (ET3)25-mrt-22
Cazoo Premier League Night 931-mrt-22
April
Players Championship 71-apr-22
Unicorn Challenge Tour 6-71-apr-22
Players Championship 82-apr-22
Unicorn Challenge Tour 8-92-apr-22
Players Championship 93-apr-22
Unicorn Challenge Tour 103-apr-22
Cazoo Premier League Night 107-apr-22
ET6, ET7 Tour Card Holder Qualifiers8-apr-22
Players Championship 109-apr-22
Players Championship 1110-apr-22
Cazoo Premier League Night 1114-apr-22
German Darts Grand Prix (ET4)16-apr-22
Cazoo Premier League Night 1221-apr-22
ET8, ET9 Tour Card Holder Qualifiers22-apr-22
Players Championship 1223-apr-22
Players Championship 1324-apr-22
Cazoo Premier League Night 1328-apr-22
Austrian Darts Open (ET5)29-apr-22
Women’s Series 5-630-apr-22
Mei
Women’s Series 7-81-mei-22
Cazoo Premier League Night 145-mei-22
European Darts Open (ET6)6-mei-22
Unicorn Development Tour 6-76-mei-22
Unicorn Development Tour 8-97-mei-22
Unicorn Development Tour 108-mei-22
Cazoo Premier League Night 1512-mei-22
Czech Darts Open (ET7)13-mei-22
Cazoo Premier League Night 1619-mei-22
European Darts Grand Prix (ET8)20-mei-22
Cazoo Premier League Play-Offs26-mei-22
Dutch Darts Masters (ET9)27-mei-22
Juni
Bet365 US Darts Masters3-jun-22
Unicorn Development Tour 11-123-jun-22
Unicorn Development Tour 13-144-jun-22
Unicorn Development Tour 155-jun-22
ET10, ET11 Tour Card Holder Qualifiers12-jun-22
Players Championship 1413-jun-22
Players Championship 1514-jun-22
Cazoo World Cup of Darts16-jun-22
Women’s Series 9-1025-jun-22
Women’s Series 11-1226-jun-22
Juli
European Darts Matchplay (ET10)1-jul-22
Players Championship 168-jul-22
Players Championship 179-jul-22
Players Championship 1810-jul-22
Players Championship 1911-jul-22
Unicorn Challenge Tour 11-1215-jul-22
Unicorn Challenge Tour 13-1416-jul-22
Betfred World Matchplay16-jul-22
Unicorn Challenge Tour 1517-jul-22
Augustus
ET12, ET13 Tour Card Holder Qualifiers2-aug-22
Players Championship 203-aug-22
Players Championship 214-aug-22
Players Championship 225-aug-22
Jack’s World Series of Darts Finals Tour Card Holder Qualifier6-aug-22
PalmerBet Queensland Darts Masters12-aug-22
PalmerBet New South Wales Darts Masters19-aug-22
Unicorn Development Tour 16-1719-aug-22
Unicorn Development Tour 18-1920-aug-22
Unicorn Development Tour 2021-aug-22
New Zealand Darts Masters26-aug-22
Women’s Series 13-1427-aug-22
Women’s Series 15-1628-aug-22
September
Hungarian Darts Trophy (ET11)2-sep-22
German Darts Open (ET12)9-sep-22
Jack’s World Series of Darts Finals16-sep-22
Unicorn Challenge Tour 16-1716-sep-22
Unicorn Challenge Tour 18-1917-sep-22
Unicorn Challenge Tour 2018-sep-22
Players Championship 2324-sep-22
Players Championship 2425-sep-22
Players Championship 2530-sep-22
Oktober
Players Championship 261-okt-22
BoyleSports World Grand Prix2-okt-22
Unicorn World Youth Championship Last 967-okt-22
Unicorn Development Tour 21-228-okt-22
Unicorn Development Tour 23-249-okt-22
Gibraltar Darts Trophy (ET13)14-okt-22
Unicorn Challenge Tour 21-2215-okt-22
Unicorn Challenge Tour 23-2416-okt-22
Players Championship 2722-okt-22
Players Championship 2823-okt-22
Cazoo European Championship27-okt-22
Women’s Series 17-1829-okt-22
Women’s Series 19-2030-okt-22

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©2022 Gouw productions

 

Log in with your credentials

Forgot your details?

All for Joomla All for Webmasters